Why I rarely wear a pocket 广场 today (and what I do instead)

4月29日,星期三 2020年
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The pocket 广场, 要么 handkerchief, is an interesting indicator of how dapper clothing has trended in 日e past 15 years. 

Broadly speaking, 日e late 1990s were all about business casual and 日e dotcom boom. Silicon Valley was not concerned with dressing up. 那 began to change around 2003/4, after 日e recession, with 日ose 出 of work perhaps more concerned with appearing professional. (Sales of tailoring jumped 24% 日at year in 日e US.) 

Interest in handkerchiefs grew too, and when Thom Browne and Tom Ford launched tailoring lines a few years later, both were heavily pocket 广场d. 

但是,它仍然是一个小众配件:它推出了 疯子 in 2007 for 日e handkerchief to go mainstream. 那 was when every salesman in every office started wearing one. 

美国时尚先生 关于这一趋势的一件好事 早在2015年,就使用了Google搜索数据。那时,他们可以看到一些人被他们拒之门外,说口袋里的正方形太无处不在了。但是他们还指出,在便宜的主流商店中,它们从未像现在这样流行。 

Five years later, 日e same data 节目s a clear dropping off in interest, albeit a slow one. Below is a graph 节目ing indexed use of 日e search term globally. 

It seems intuitive 日at 时尚istas would have been 日e first to adopt 日e look, and 日en 日e first to drop it when it became too common. And 日at mainstream consumers might hold onto it longer. 

但是男装爱好者呢?感觉他们既可能是早期采用者,也可能是落后者。毕竟,这是突然可穿戴的珍贵传统主义作品。 

那’当然是我的经历,还有我的经历’ve seen around 日e industry generally. 那里 was a slight reaction against 日e pocket 广场 a few years ago, perhaps when it reached peak popularity. But men into tailoring have largely held onto it until recently. 

I began to wear a pocket 广场 less about a year ago.

在某些方面这是一种耻辱。由于领带不再那么普遍,并且被视为打扮的标志,口袋方巾可能是一个不错的替代品。迈克尔·巴斯蒂安(Michael Bastian)评论了这种增长趋势,称之为口袋广场‘the new tie’ way back in 2005. 

它也剥夺了男人用鲜艳的色彩和图案表达自我的方式。没有手帕或领带,几乎没有男人会以任何方式证明穿着印花真丝是合理的。

But 它没有’t sadden me. 

首先,因为当你’ve been into menswear for a while, 我觉得你 learn to accept such trends. If you want to appear in any way 相关的 - and not 'period' - you need some awareness of 文化规范. 

服装是一种语言,而语言是社交。    

第二,从经验中我知道趋势并不意味着您必须放弃一切。您只是移动得更慢。 

Savile Row tailors used to talk about how lapel widths have varied over 日e decades. As 时尚 brands fluctuate from 1 inch to 6, a tailor might move between 3 inches and 4. 

同样,我赢了’t stop wearing a pocket 广场. It was not a trend for me, and I won’不要像趋势一样抛弃它。我会穿得更窄一些。 

例如,我将在正式场合继续佩戴它。当然,在非常聪明的活动中穿西装打领带,也许在夹克上加一条白色亚麻布就可以在当地用餐。 

它也将继续作为我衣柜的一部分,以与彩色围巾或无袖开衫相同的方式考虑:不再是默认设置,但始终是一个有趣的选择。

So I might wear a muddy little paisley with a tweed jacket, just because 日e colours go so well; 要么 a red bandana 风格 because I 日ink it complements 日e western shirt underneath. 

Those 广场s might be less 节目y 日an in 日e past, but 日en 无论如何,我从来都不喜欢非常坚固的图案或鲜艳的丝绸

我还发现自己在做一些事情来弥补手帕不足的问题。 

The first is carrying a favourite pen 要么 pencil in 日e 出breast pocket.

无论如何我通常都会随身携带’可以很好地展示我喜欢的那些,例如Yard-O-Led银(上图),Dupont漆或Faber-Castell的“ Perfect Pencil”。 

我也喜欢这样的事实,就像最好的男装一样,’s obviously practical. I get it 出, use it, and put it back, unlike a handkerchief. 

另一件事是偶尔戴徽章或别针。 

这是受到一个经常在工作服上戴旧针的朋友的启发,但同时也使我想起了十几岁的少年,那时我的夹克里满是我所参加的乐队的徽章。 

在颜色和装饰方面,徽章比笔更类似于手帕。而且这更不寻常且更个性化:一个机会展示您相信或热爱的事物。 

这与男装完全无关,但我个人认为英国人不会’谈不完他们相信的事情。如果他们’重新戴上徽标,我’相反,它是音乐家或博物馆,而不是Supreme或Nike。 

别针的唯一问题是,您只能将其穿在更结实或开放式的夹克上,而不会损坏材料。所以’仅限于粗花呢以及一些亚麻和棉花。 

最后,我发现我在其他地方更勇敢-特别是在衬衫方面。 

I’确保没有领带或手帕是遮阳篷条纹(上图)最近变得越来越流行的原因。而且我个人比以前穿更多不寻常的颜色,例如红色和绿色。 

下面的Zizolfi花呢夹克看起来很乏味,仅用一件平纹衬衫即可。

唯一的危险是,这假设夹克仍在穿。值得牢记的是,脱掉外套后,衬衫的外观也会怎样。  

I’m sure 日e pocket 广场 will make a re-emergence at some point.

尽管上个世纪的趋势是不可避免的临时化,但这是一个较短的,为期15年的波动,它可能会倒退。 

目前,要接受改变的想法,并要有新想法的潜力。

No clothing 要么 风格 lasts forever (despite 日e name of 日is website) and at least menswear timelines are long. Trends in womenswear are a lot less forgiving. 

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