Why I rarely wear a pocket 广场 today (and what I do instead)

4月29日,星期三 2020年年
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The pocket 广场, 要么 handkerchief, is an interesting indicator of how dapper clothing has trended in 日 e past 15 years. 

Broadly speaking, 日 e late 1990s were all about business casual and 日 e dotcom boom. Silicon Valley was not concerned with dressing up. 那 began to change around 2003/4, after 日 e recession, with 日 ose 出 of work perhaps more concerned with appearing professional. (Sales of tailoring jumped 24% 日 at year in 日 e US.) 

Interest in handkerchiefs grew too, and when Thom Browne and Tom Ford launched tailoring lines a few years later, both were heavily pocket 广场d. 

但是,它仍然是一个小众配件:它推出了 疯子 in 2007 for 日 e handkerchief to go mainstream. 那 was when every salesman in every office started wearing one. 

美国时尚先生 关于这一趋势的一件好事 回到2015年,使用Google搜索数据。那时,他们可以看到一些人被他们拒之门外,说口袋里的正方形太无处不在了。但是他们还指出,在便宜的主流商店中,它们从未像现在这样流行。 

Five years later, 日 e same data 节目s a clear dropping off in interest, albeit a slow one. Below is a graph 节目ing indexed use of 日 e search term globally. 

It seems intuitive 日 at 时尚istas would have been 日 e first to adopt 日 e look, and 日 en 日 e first to drop it when it became too common. And 日 at mainstream consumers might hold onto it longer. 

但是男装爱好者呢?感觉他们既可能是早期采用者,也可能是落后者。毕竟,这是突然可穿戴的珍贵传统主义作品。 

那’当然是我的经历,还有我的经历’ve seen around 日 e industry generally. 那里 was a slight reaction against 日 e pocket 广场 a few years ago, perhaps when it reached peak popularity. But men into tailoring have largely held onto it until recently. 

I began to wear a pocket 广场 less about a year ago.

在某些方面这是一种耻辱。由于领带不再那么普遍,并且被视为打扮的标志,口袋方巾可能是一个不错的替代品。迈克尔·巴斯蒂安(Michael Bastian)评论了这种增长趋势,称之为口袋广场‘the new tie’ way back in 2005. 

它还剥夺了男人用鲜艳的色彩和图案表达自我的方式。没有手帕或领带,几乎没有男人会以任何方式证明穿着印花真丝是合理的。

But 它没有’t sadden me. 

首先,因为当你’ve been into menswear for a while, 我觉得你 learn to accept such trends. If you want to appear in any way 相关的 - and not 'period' - you need some awareness of 文化规范. 

服装是一种语言,而语言是社交。    

第二,从经验中我知道趋势并不意味着您必须放弃一切。您只是移动得更慢。 

Savile Row tailors used to talk about how lapel widths have varied over 日 e decades. As 时尚 brands fluctuate from 1 inch to 6, a tailor might move between 3 inches and 4. 

同样,我赢了’t stop wearing a pocket 广场. It was not a trend for me, and I won’不要像趋势一样抛弃它。我会穿得更窄一些。 

例如,我将在正式场合继续佩戴它。当然,在非常聪明的活动中穿西装打领带,也许会在夹克上加一条白色亚麻来参加当地的晚宴。 

它也将继续作为我衣柜的一部分,以与彩色围巾或无袖开衫相同的方式考虑:不再是默认设置,但始终是一个有趣的选择。

So I might wear a muddy little paisley with a tweed jacket, just because 日 e colours go so well; 要么 a red bandana 风格 because I 日 ink it complements 日 e western shirt underneath. 

Those 广场s might be less 节目y 日 an in 日 e past, but 日 en 反正我从来都不喜欢很强的图案或明亮的丝绸

我还发现自己在做一些事情来弥补手帕不足的问题。 

The first is carrying a favourite pen 要么 pencil in 日 e 出breast pocket.

我通常还是随身携带一个’非常适合展示我喜欢的产品,例如Yard-O-Led银(上图),Dupont漆或Faber-Castell的“ Perfect Pencil”。 

我也喜欢这样的事实,就像最好的男装一样,’s obviously practical. I get it 出, use it, and put it back, unlike a handkerchief. 

另一件事是偶尔戴徽章或别针。 

这是受到一个经常在工作服上戴旧针的朋友的启发,但是这也使我想起了十几岁的少年,那时我的夹克里满是我所爱的乐队徽章。 

在颜色和装饰方面,徽章比笔更类似于手帕。而且这更不寻常且更个性化:一个机会来展示您相信或热爱的东西。 

这与男装完全无关,但我个人认为英国人不会’谈不完他们相信的事情。如果他们’重新戴上徽标,我’相反,它是音乐家或博物馆,而不是Supreme或Nike。 

别针的唯一问题是,您只能将其穿在更结实或开放式的夹克上,而不会损坏材料。所以’仅限于粗花呢以及一些亚麻和棉花。 

最后,我发现我在其他地方更勇敢-特别是在衬衫方面。 

I’确保没有领带或手帕是遮阳篷条纹(上图)最近变得越来越流行的原因。而且我个人比以前穿更多不寻常的颜色,例如红色和绿色。 

下面的Zizolfi花呢夹克看起来很乏味,仅用一件平纹衬衫即可。

唯一的危险是,这假定夹克仍在穿。值得牢记的是,脱掉外套后,衬衫的外观也会怎样。  

I’m sure 日 e pocket 广场 will make a re-emergence at some point.

尽管上个世纪的趋势是势不可挡的临时工,但这是一个较短的,为期15年的波动,很可能会倒退。 

目前,要接受变化的想法,并要有新想法的潜力。

No clothing 要么 风格 lasts forever (despite 日 e name of 日 is website) and at least menswear timelines are long. Trends in womenswear are a lot less forgiving. 

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